Centauros del mar Kayak de mar, carreras populares, senderismo... deportes de aventura en Mallorca


XIV Travessa Nedant – Formentor 2016

XIV Travessa Nedant, Aigües Obertes

Platja de Formentor (Pollença) – Platja de Sant Pere Mal-Pas (Alcúdia)

Dissabte 3 de setembre de 2016

En cas de mal temps la prova és celebrarà Diumenge dia 4 de Setembre a la mateixa hora

Reglament

La prova consta de 7km, la seva sortida serà a la platja de l’hotel Formentor (Pollença), i la prova finalitzarà a la platja de Sant Pere, (Mal-Pas, Alcúdia).

Els Participants hauran de presentar-se al pavelló municipal d’esports d’Alcúdia (via Corneli Àtic s/n) a partir de les 7:00h fins les 7:20h del matí, moment en que s’assignaran els dorsals als esportistes.

L’organització posarà autocars a disposició dels esportistes fins al punt de sortida, els autocars partiran a les 7:45h des del mateix pavelló.

Es obligatori el desplaçament amb Autocar.

A la platja de Formentor es disposarà de 15min per l’escalfament, l’hora oficial de sortida de cursa serà a les 9:00h. La resta de vestuari es deixarà a les bosses numerades corresponents a cada dorsal per al seu trasllat posterior a la platja de meta.
L’organització disposarà de metges que podran avaluar les condicions físiques dels participants i podran prohibir la participació d’aquells participants que es cregui oportú.

Es podrà dur vestit de neoprè si la temperatura de l’aigua està per davall als 22º.

Està prohibit l’ús d’aletes. El recorregut de 7km quedarà abalisat per boies.

En tot moment la prova estarà controlada per jutges de cursa de la FBN, metges, motos aquàtiques, piragües i embarcacions que a més de delimitar la zona de cursa serviran com a suport a tots els participants que necessitin la seva ajuda.

L’arribada tindrà lloc a la platja de Sant Pere (el Mal Pas). Hi haurà aigua i refrescos per a tots els participants i es realitzarà l’entrega de trofeus.

NOTA IMPORTANT I: La prova no durarà més de 3 hores. Tots els participants que no hagin arribat en aquest termini de temps seran retirats de l’aigua.

Inscripció

Los comentarios ya se han cerrado para esta entrada. Gracias por haber participado.

Más entradas en Centauros del mar